Dino Parc

Daca nu ati fost cu cel mic la Dino parc, TREBUIE sa mergeti! Noi am fost in vacanta de Paste si ne-a placut mult de tot. Atat noi cat si copii am fost impresionati de parc, totul, absolut totul e foarte bine realizat. Fetita noastra mica e fan dinozauri asa ca pentru ea surpriza a fost si mai mare. Chiar m-am simtit mandra ca avem asemenea parc la noi in tara. Am atatea sa va scriu ca nici nu stiu cu ce sa incep!
Parcul este in Rasnov, in padure, este foarte mare si (inca o data) foarte frumos! Biletele de intrare costa 28 Ron pentru adulti si 22 Ron pentru copii mai mari de 3 ani, prichindeii sub 3 ani intra gratuit.
Circula un mit in online cum ca e aglomerat si cozile sunt interminabile… FALS! Noi am ajuns si in 3 minute am luat bilet si am intrat, desi era Paste si destul de multi amatori de dinozauri. Am zis ca am ajuns, dar n-am zis cum, intr-un mod original si distractiv – cu un trenulet tras de un tractor, copiilor le-a placut mult si trenuletul…Ca sa nu mai zic ca ne-a ajutat enorm cand am plecat din parc. Mai exact piticania noastra nu ar fi vrut sa plecam, dar cand i-am spus ca mai mergem o data cu trenuletul s-a rezolvat.
Cum e in parc?! De vis! In primul rand foarte curat, atat in zonele din aer liber cat si in cladirile parcului, inclusiv la baie si la restaurantul parcului. In al doilea rand e proiectat foarte Kids-friendly…cei mici sunt in siguranta pe oriunde s-ar zbengui sau catara. Gasiti o zona cu leagane, tobogane, tiroliene, etc. de calitate, potrivite chiar si pentru cei mai micuti vizitatori. Nimic nu era defect, toate erau din materiale de calitate, joase, cu margini rotunjite, total inofensive. Chiar mi-a atras atentia ca suruburile, toate, aveau capace de protectie rotunjte.
Dinozaurii – spectaculosi! Uriasi, multi, realisti, curati(cred ca cineva le face dus saptamanal), unii se misca si scot zgomote specifice. Fetitelor noastre le-au placut…mult! Atentie din cand in cand sunt pancarde care va sfatuiesc sa nu calariti dinozaurii, pe motivul ca nu ar fi caluti de calarit 🙂 cred doar ca vor sa ne tina piticii in sigurata, fiindca dinozaurii chiar sunt in marime naturala, adica foarte mari…asa ca nu ai vrea sa te trezesti ca iti trebuie o scara ca sa iti recuperezi micutul care s-a catarat pana la urechile gigantului.
Exista in parc tot felul de poduri din lemn pe care copiilor le-a placut sa se plimbe si multi-multi copaci transformati in diverse personaje, gen Stick-man, cu ochi, maini, etc.
Noua ne-a mai placut zona vulcanului – un vulcan care scoate abur, gata-gata sa erupa si o portiune unde poti simti vibratiile unui cutremur.
Angajatii – foarte draguti, bine pregatiti, cu uniforme si multi! Din cand in cand prin parc se plimba oameni deghizati in dinozaur care ii amuza teribil pe cei mici.
Tiroliana – arata bine, noi nu am incercat-o fiindca puii nostri sunt prea mici, dar copilasii care se dadeau in tiroliana erau extaziati.
In parc mai exista ateliere de creatie unde cei mici pot desena, decupa, decora dinozauri si nu numai.
Gasiti in parc inghetata, suculet, apa sau popcorn la preturi de bun simt.
Papazaur – restaurantul parcului! noua ne-a lasat o impresie buna… am stat afara la terasa, am fost serviti cu promptitudine si cu zambetul pe buze, iar mancarea a fost buna si la preturi accesibile. Acum nu va inchipuiti ca o sa gasitu aici rata confit cu piure de nustiuce si trufe dar daca dupa atata alergatura prin parc vi se face foame puteti manca ceva bunut, preparat corect, proaspat.
Zona de shop – daca vreti o amintire pentru cel mic de la parcul dino aveti de unde alege. De la plusuri frumoase(50 lei) la tot felul de figurine mai mari sau mai mici(in jur de 10 lei), carticele, puzzle-uri, etc.
Noua ne-a placut la Dino, vom mai merge, si daca e dupa mine cred ca e cel mai frumos loc de mers cu copii din Romania! Recomand!

MamiFlor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *