10 lucruri de care nu îmi mai pasa de când sunt mămică

Pentru mine aproape toate s-au schimbat de cand avem copiii, totusi nu stau sa pun avantaje si dezavantaje in balanta, nici n-as avea timp de asta(glumesc). Iau lucrurile asa cum sunt, ma bucur de minunatii, ma mai smiorcai pe ici pe colo cum ca sunt obosita si stresata, dar sfarsesc prin a spune ca tot efortul meu se merita, mai ales cand cele mici sunt sanatoase, istete si voioase…altceva nici nu mai conteaza.
Totusi ca sa ne amuzam putin o sa fac un top 10 lucruri de care nu-mi mai pasa de cand sunt mama:

1. Nu-mi pasa daca e luni, marti… sau duminica. Cei mici nu prea fac diferenta intre zilele de luni pana vineri si weekend, asa ca nici pentru mine nu mai conteaza.
2. Nu-mi mai pasa ce inmoi dimineata in cafea. Pot sa fie si niste biscuitei simpatici in forma de animalute. Alte dati as fi strambat din nas daca pe langa latte nu aveam un croissant cu unt, o tarta cu fructe, sau un covrig proaspat scos din cuptor.
3. Nu mai conteaza daca ma culc cu cineva si ma trezesc cu altcineva. Uneori chiar ma trezesc in alt pat. Partea buna e ca sotul meu nu se supara :))
4. Nu-mi pasa cu ce imi trec migrenele, chiar daca are gust a portocale si se ia cu seringa… cine are timp de mers la farmacie pentru un ibuprofen in toate mintile cand rezerva noastra de nurofen sirop functioneaza chiar bine si nu lipseste nicicand.
5. Nu conteaza cum arat in poza de profil. Oricum o impart cu alte doua mutrite simpatice, care mai mult ca sigur ma vor eclipsa si vor genera mai multe like-uri decat as fi putut atrage eu(chiar si cu o poza facuta la mare… la nudisti – glumesc!)
6. Nu conteaza daca am o pata pe haine. De obicei pot aseza vinovatul fix peste ea! 🙂
7. Nu conteaza daca am ratat numarul aniversar al revistei preferate. Oricum nu as fi apucat sa trec nici de coperta pana sa apara 2 vulturi mici care sa mi-o ceara spre cercetare, mazgalit ori decupat.
8. Nu-mi mai pasa de design interior. Ne-am tot mutat de cand avem mogaldetele si am ajuns la concluzia ca singurele cuvinte importante cand vine vorba de renovat/construit atunci cand ai copii mici sunt: lavabil, rotunjit, impermeabil.
9. Nu conteaza cine va concerta in oras, decat daca e vorba de Gasca Zurli. Candva nu ratam nici un concert live… acum nu as da ore din sfantul somn pentru nici un live!
10. Nu-mi pasa daca mi s-a terminat crema de dus(acum vreo 5 ani). De cand sunt mamica si un dus rapid mi se pare rasfat, sa am timp si de cremuit mi se pare demn de o dorinta in caz ca dau nas in nas cu pestisorul de aur!

Ei si ce! 🙂
MamiFlorentina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *