Urmează o generație super! Copii de care ne minunam astăzi vor fi oameni minunați!

Poate te intrebi uneori mamico daca nu faci prea mult… Stai linistita eforturile tale vor genera beneficii la nivel macro! Rabdarea si blandetea ta se va vedea in societatea viitoare, despre care sunt convinsa ca va fi una mai buna!
Copii de azi crescuti altfel decat am fost crescuti noi vor forma adultii de maine… adulti care, daca specialistii nu vorbesc tampenii, vor fi mai echilibrati, increzatori, fericiti, sociabili, chiar mai buni decat suntem noi.
Nu vad altfel de viitor pentru micutii nostri decat unul minunat si gandul asta ma ajuta cand sunt obosita fiindca nu am dormit destul, cand sunt nauca de cap de la multa vorbaraie, cand as da orice pentru un film de oameni mari la cinema, cand le spun si a 10 oara ceva tot cu blandete desi imi vine sa ma rastesc, etc.
Suntem o generatia de copii nenorocosi, dar de parinti tare norocosi fiindca traim in aceeasi era cu Parentingul! E drept ca nu-i usor sa discerni atatea informatii, dar cu putin ajutor din partea instinctului matern si a informatiilor de la specialisti reusim sa le dam de cap acestor omuleti care au ajuns in viata noastra fara intructiuni de folosire. Cred si recomand sa luati in considerare doar sfatul persoanelor avizate in parenting&familie, multe de altfel, din fericire. Preferatele mele sunt Otilia Mantelers si Ioana Chicet Macoveiciuc. Le urmaresc, le citesc si le copiez in tot ce pot fiindca sfaturile lor sunt într-adevăr pertinente.
Am totala incredere in educatia cu blandete, vad in omuletii mei beneficiile acestui tip de educatie. De asemenea abordarea blanda bazata pe iubire neconditionata, declarata mereu, pe explicatii si multe-multe imbratisari ma ajuta si pe mine sa ma mentin calma, echilibrata, implinita, multuminta de mine ca si mama iar starea mea buna nu poate sa le faca decat tot bine copiilor!
Investiti blandete in viitorul copilui vostru, e gratuita si, asa cum am zis, va crea un adult echilibrat si fericit! Incercati, e un stil de viata, unul care va va aduce beneficii si in viata de zi cu zi, in viata de cuplu, in starea voastra de sanatate. Copii mei, ai tai si ai tai pot transforma lumea intr-una mai buna si totul incepe chiar azi cu noi!

O zi cu blandete!
MamiFlorentina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *