Mama lui…

Azi dimieata incercand sa o sun pe mama mea am constatat ca e plin de „mama” in agenda mea telefonica: mama Maria, mama Vlad, mama Miruna, mama Calin, mama…cam 40 de contacte cu diverse mame! 🙂 Probabil ca si eu la randul meu apar in multe telefoane tot la litera „M” – mama Natalie sau mama Amelie. Nu mai sunt Florentina!
E culmea ca desi am facut cunostinta cu toti acesti parinti la gradinita copiilor, nu imi amintesc cum ii cheama, dar stiu perfect cum ii cheama pe copii lor.
Inca o dovada ca suntem mamici inainte de toate! Si, in cazul meu cel putin, asta nu e cu suparare! Suntem legati de copii nostri chiar si in lista de contacte al oamenilor pe care ii cunoastem.
O mamica foarte ocupata cu cresterea minunilor imi spunea zilele trecute ca se teme nu s-ar mai descurca sa poarte o conversatie normala cu un adult de cand isi petrece majoritatea timpului cu omuletii ei. I-am spus sa nu isi faca griji fiindca mai mult ca sigur e doar o temere nefondata, o impresie gresita si in plus socializarea ca si mamica se reduce, de cele mai multe ori, la discutii avute cu alte mamici, la fel de „balbaite” si focusate pe copii ca si ea! Pana si subiectele abordate vor fi tot despre cei mici – si la asta sigur ne pricepem bine cu toate. Da, ii barfim pe cei mici mai mult si mai bine decat barfeam in facultate colegii de clasa, decat am barfit vreodata vecinii sau vreo vedeta antipatica! „Al meu” in sus, „al meu” in jos! Totul e despre ei fiindca asta iubim cel mai mult, asta stim cel mai bine acum sa facem – sa ii crestem, asta conteaza cel mai mult si, de ce sa nu recunoastem, asta ne place cel mai mult – ne place sa fim mama lor!
Suntem la litera „m” si aici vom ramane mereu!

MamiFlorentina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *