In miez de noapte păpușile sunt tare urate!

Ieri seara am facut baie galustelor! Fiecare din ele si-a luat la baie cate o papusa, din aceea mai mare, cam cat un bebe adevarat. S-au jucat, au spalat papusile, le-am imbaiat apoi am convenit ca papusile sa ramana pe colturile cazii ca sa se scurga apa de pe ele. Fetele au mers la pijamale si la uscat perisorul si au uitat de papusi, la fel si eu!
Noaptea tarziu ma striga gaza mica sa o invelesc(desi ere invelita), parcurg somnoroasa drumul pana la camera lor, apoi la intoarcere imi zic sa ma opresc la baie. Intru in baie, ma asez linistita si semiadormita pe wc si dau cu ochii de papusile copiilor… Noroc ca eram deja pe wc facand pipi :))! M-am speriat de numa-numa! Asa horror pareau „copii” aia dezbracati la mine in baie, in lumina lunii care patrundea difuza pe geamul mic. M-am dezmeticit in cele din urma, dar pret de cateva secunde am fost ingrozita. M-am trezit de tot, ca dupa o cafea buna si tare si am mers in dormitor zambind.
Atentie, deci, mamici ce jucarii lasati prin baie, bucatarie sau alte locuri unde, pe timp de noapte, pot capata valente din filmele de groaza! :))

Amuzata,
MamiFlorentina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *