Brăduțul copiilor

 

De cateva zile simt karma magica a lunii decembrie, sunt luminite peste tot, globulete pe toate rafturile, copii repeta colindele pentru serbare, caut de cu zor cadouri… pur si simplu simt o bucurie anume, desi vremea de afara te face sa vrei repede in casa la caldurica. Cei mici scriu scrisori pentru Mos Nicolae si Mos Craciun, am tot dus cateva la posta si banuiesc ca pana pe 24 se vor mai razgandi de cateva ori. Cadourile pentru ele au inceput sa vina chiar de ieri. Am primit de la kosmoskids un bradut atat de frumos ca fetitele mele au zis ca pare din desene animate – si cei mici adora desenele animate.
Bradutul copiilor este o varianta mult imbunatatita a bradutului artificial – este vesel, moale – conceput din fetru, deloc periculos, se monteaza, desi e cam mult spus „monteaza”, intr-un minut, si cel mai important – ii hipnotizeaza pe cei mici, asa ca il puteti considera ca o jucarioara, una numai buna de oferit cadou prichindeiilor in perioada aceasta.
Fetele s-au jucat toata ziua cu el, l-au impodobit, l-au despodobit, s-au ascuns in interiorul lui ca intr-un cort, si l-au pus in cap ca pe un coif urias, l-au plimbat prin toata casa si l-au pozat cu aparatele lor de jucarie – e bradutul lor! Nu am avut deloc emotii, practic nu se poate strica si nici nu ii pune deloc in pericol. In anii trecuti am avut de cateva ori bradul rasturnat de copii, din fericire fara daune nici pentru brad nici pentru copii, dar mi-a stat inima in loc cand am vazut puiul rasarind dintre crengile vesnic verzi ale coniferului.

Chiar aveam emotii anul acesta cu bradutul de Craciun, in fiecare an am avut brad in casa, brad natural, mare, pus in suport, ori fetita cea mare iubeste natura si in ultima perioada a devenit foarte „protectiva” cand vine vorba de plante sau animale. Nu demult a plans cand ni s-au ofilit florile in vaza, certandu-l pe tati ca le-a cumparat si chiar zilele trecute s-a revoltat pe vanatorii din colinda care au vanat un iepuras pentru pruncul Isus – „iepurasii trebuie sa stea in padure nu sa fie vanati!”. Cu antecedentele acestea ma gandeam ca va trebui sa cumparam bradut din plastic – pe care eu le consider tare uratele, ca sa nu cumva sa o super pe micuta mea activista. Bradutul copiilor de la Kosmoskids e alegerea perfecta pentru familiile cu pitici fiindca cei mici se vor indragosti la prima vedere de el, il puteti apoi strange si depozita intr-un sertar pana anul viitor si va aduce un plus de dragalasenie camerei copiilor.
Noi vom mai comanda cativa braduti din fetru pentru nepoti si copii prietenilor si deja le-am sugerat educatoarelor de la gradinita ca ar fi perfect pentru sala de clasa si pentru serbarea de Craciun.
Puteti comanda bradutul de pe kosmoskids.ro alegand intre doua variante de dimensiuni 100 cm sau 70 cm si includ bradutul si multe decoratiuni frumoase tot din fetru, pregatite cu snur pentru a fi usor de agatat, la un pret mai mic decat al clasicilor braduti artificiali care numai „dragut” nu arata, necesita montaj si loc considerabil mai mare pentru depozitare.

Multumim kosmoskids, ne-ai adus scanteieri de incantare in ochi si topaieli de bucurie in jurul bradutului!

Pregatita pentru luna cadourilor,
MamiFlorentina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *