Intr-o alta viata sigur am fost copil :)

Nu, nu cred in reincarnare, cred mai degraba in „traieste clipa” si clipele de luna asta ma incanta la maxim. De ce? Cum „de ce?” fiindca luna asta am liber la cumparat jucarii. Asta e jobul meu acum – caut, compar, urmaresc video-uri, citesc recenzii pentru jocuri si jucarii. Sunt insarcinata cu achizitia cadourilor pentru toti prichindeii din familie. Ma bucura (cam dubios de) tare sarcina asta…practic sunt in extaz cu zeci de ferestre cu jucarioare, carti de colorat, puzzle-uri, plusuri, deschise pe calculator.
Sunt sigura ca tot entuziasmul acesta are o explicatie, dar nu stiu care(si nici nu prea conteaza). Nu sunt foarte mare fan shopping, ma oboseste, de aceea il evit cat pot si de obicei merg la cumparaturi pentru mine cand imi dau seama ca s-a schimbat sezonul si geaca de piele nu face casa buna cu zapada sau invers cand ghetele ar trebui sa fie decupate cu foarfecul ca sa nu mor de cald in ele. Pentru cosmetice noroc ca ajung la magazinul de detergenti si de acolo imi mai iau cate un rimel sau un lac de unghii, in schimb cand vine vorba de jucarii las orice alt ceva si incep o adevarata „cercetare de piata” – ce le-ar place, ce nu au, e sau nu de calitate, cum arata, cat e de mare, face prea mult zgomot, se pot murdari, lovi, etc.
Fiindca le cumpar jucarii des mi-am invatat fetitele ca din cand in cand sa mai dea din ele altor copii si nu au nici o problema sa se desparta de unele dintre ele, iar asta imi mai spala mie din pacatul acestei pasiunui dubioase – placerea de a cumpara jucarii!

Ajutorul lui Mos Craciun,
MamiFlorentina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *