Să tot țopăi copile!


Nu stiu ai vostri pui cum sunt, dar eu ii confund des pe ai mei cu niste ieduti care salta mereu! In casa, afara, la scoala, in magazin, copii mei parca nu stiu sa mearga pur si simplu, doar topaie! E un semn de veselie si incantare, iar eu ma topesc sa le vad mereu saltand chiar si cand merg pana la baie sa faca pipi! Topaiala e cu siguranta contagioasa fiindca a pornit de la prima caprita, pardon fetita, si a molipsit-o si pe a doua… ma intreb cat mai lipseste sa merg pana la magazin dupa lapte topaind?!
Azi, pentru piciorusele lor vesele, am primit minunile acestea de la Ginger Shoes – colorate, moi, cu talpa atat de flexibila si forma perfecta pentru picioarele neobosite ale prichindeilor. Am deschis cutiutele dragute si i-am privit indelung – sunt adorabili, asa cum trebuie sa fie pantofiorii copiilor, par niste papucei de papusa ceva mai mari! Apoi i-am mirosit – piele si atat!

Coletul de azi mi-a adus aminte de prima zi de gradinita a fetelor, mai exact de pregatirile pe care le-am facut pentru aceasta zi. Era prima lor zi fara mine si prima mea zi fara ele! Ma simteam vinovata ca le duc la gradinita, desi stiam ca trebuie, ca e momentul, ca le va place si le va face bine, dar imi faceam un milion de griji – oare vor bea suficienta apa, se vor descurca cu scarile, vor sti sa ceara la baie, vor papa, se vor spela pe maini si grija mea suprema – daca se vor lovi?! Alesesem pentru ele cea mai frumoasa gradinita din oras, una cu o curte mare, cu trambulina, multe leagane si tobogane, cu mingi si trotinete. Initial curtea asta mi s-a parut de vis, apoi in mintea mea de mamica cam prea-protectiva au aparut doar scenarii cu genunchi juliti si cucuie in frunte! Asa ca m-am interesat sa le cumpar cei mai potriviti papucei pentru copii care sa fie usori, comozi, neaparat cu arici fiindca nici Nati si nici Ami nu stiau sa isi lege sireturile si i-am gasit – niste pantofiori din piele de gasca, pe care i-am comandat din UK si pe care imi e si rusine sa va spun cat am dat. Enorm de mult! Papuceii si-au facut treaba, puii au topait in voie prin curtea gradinitei fara cazaturi sau alte lovituri din scenariile mele, dar sotul meu inca are cosmaruri cu mine comandand incaltaminte pentru copii din Anglia :))).
Stiti ceva? Papuceii Ginger Shoes sunt, din punct de vedere calitativ, muuulllttt peste papuceii aceia englezesti care m-au costat o avere, chiar sunt! Sunt produsi in Romania si conceputi de o mamica, una asa ca mine si ca voi, care vrea ce e mai bun pentru puiul ei! O mama care a reusit sa creeze minunile acestea de pantofiori la preturi absolut decente.

Papuceii Ginger Shoes au un design minimalist care respecta forma anatomica a micilor picioruse. Croiul simplu impreuna cu materialul din care sunt facuti, mai precis piele moale, si talpa flexibila, usoara si antiaderenta Vibram permit omuletilor sa se miste in voie, sa topaie, sa alerge si se joace ca si cum ar fi desculti. Grija pentru cei mici se vede in detaliile de pe pantofiori, respectiv desenul de branț menit sa ii ajute pe micuti sa deosebeasca piciorusul stang de cel drept si faptul ca pentru pielea din interiorul papuceilor, captuseala si branț, care intra in contact cu piciorusele copiilor este folosita o metoda speciala de tabacire, respectiv tabacirea vegetala – o metoda traditionala de prelucrare a pielii care dateaza de secole si care spre deosebire de alte procese nu presupune folosirea chimicalelor ci doar a unor tanini speciali din plante, fructe, frunze sau scoarta de copac.
Si fiindca e luna cadourilor pe gingershoes.ro gasiti reduceri foarte tentante, asa ca mamici, bunici, tusici, nasici, profitati de preturile reduse si faceti provizii pentru dulapiorul cu papuceii de calitate!
Lui Amelie ii plac atat de mult incat i-a pus deja in categoria „pentru gradi”! Abia asteapta sa ii prezinte colegilor si mai ales sa ii arate marti, cand avem serbare, lui Mos Craciun. Da, sunt perfecti pentru topait la gradinita, la spatii de joaca, prin casa sau oriunde mergeti cu cei mici si sunt suprafete alunecoase si reci. In plus eu abia astept sa le vad incalatate cu ei pe-afara, topaind ca niste ieduti prin iarba, acusi-acusi la primavara… doar inchipuiti-va culorile acestea pe langa panselute si papadii!
Multumim Giger Shoes!

PS – Musai trebuie sa le trimiteti si englezilor niste papucei! 🙂

Cu drag de ieduti,
MamiFlorentina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *