Vacanță placută!

Uraaaa, e din nou vacanță pentru cei mici. Nu știu alții cum sunt, dar mie au început să îmi placă vacanțele fetelor, de ce? Fiindcă nu mai sună ceasul dimineața. Până acum câteva luni nici nu aveam nevoie de alarmă fiindcă fetele oricum nu dormeau mai mult de ora 7… atunci în vacanța de Crăciun s-a întâmplat ceva cu ele – ceva miraculos – au început să doarmă până la 9 cea mică și chiar până la 10 cea mare.
Eu nu mai prinsesem ora 9 în pat de ani buni, măcar 6, așa că mi-am spus că ăsta trebuie să fie cadoul meu de Crăciun și m-am bucurat de fiecare zi în care nu m-a târât nimeni jos din pat cât încă era întuneric afară. Ce-i drept nu am dormit efectiv până la 9 în nici o dimineață, dar nimic nu se compară cu leneveala aceea de dimineață, când ești trează, dar încă nu deschizi ochii… te mai gândești puțin la ce-ai visat în speranța că adormi la loc și mai visezi puțin. Apoi deschizi ochii, soțul doarme așa frumos lângă tine, așa că amâni momentul cafelei. Te întinzi după telefon, dai câteva like-uri… ai timp chiar și de 20 de minute de film pe Netflix. Între timp se trezește și el, va pupați, zâmbiți, va îmbrățișați, va etc. :). Și e abia 8:30! Încă jumătate de oră în care omuleții dorm – cafea cu el – iubesc momentul asta fiindcă îl iubesc și iubesc cafeaua!
Cât bolborosește cafeaua așez pe masă lapte și cookies pentru fețe. Am timp și să le fac câte un desen haios pe șervețele, iau cafelele cu lapte și mă duc în birou pentru 20 minute de presă in fata computerului cu soțul.
Când mai am cam un sfert de cană de cafea apare micuța, stă la mine în brațe până îmi termin cafeaua apoi fuge în bucătărie la micul dejun. Îi place desenul meu, dar în fiecare dimineață își aduce cariocile să-l modifice puțin. Între timp apare și strumfuletul mare, stau pe scaun cu ea în brațe adulmecând-o îndelung fiindcă nimic nu se compară cu mirosul lui Natalie abia ieșită de sub pătură – miroase a milkshake de vanilie si capsuni. Ele papă și eu încep să scot vasele din mașină de spălat, apoi…nici nu mai contează ce urmează apoi, fiindcă știu că mâine dimineață e tot vancanta!

Odihnită,
MamiFlorentina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *