Cum e cand iubesti acelasi om de mai bine de jumatate de viata?

Luna aceasta am implinit 18 ani de cand il iubesc si ma iubeste! Avem 34 de ani si ne stim din clasa a 10 a de liceu, de cand ne-am indragostit si am devenit de nedespartit. Iubirea noastra e atat de speciala incat stiu sigur ca asta e ce imi doresc si pentru fetele mele cand vor creste. Timpul petrecut cu mami si cu tati e doar o parte mica din viata, restul va fi despre ele si omul special din viata fiecareia, de aceea imi doresc mult sa aibe parte de o iubire atat de frumoasa ca a noastra.
Ce imi place la noi cel mai mult? Imi place ca gandim la fel, reactionam la fel, ne plac aceleasi lucruri, ne displac aceleasi lucruri… O iubire asa „batrana” are in ea ceva aproape paranormal – pur si simplu nici gandurile nu-mi mai apartin… da, ma gandesc la ceva si el stie, fara ca eu sa fi rostit ceva! Cel mai bun exemplu e cand nu am chef sa gatesc – probabil ca am eu o fata anume atunci, dar el stie si Pac! il aud ca-mi sugereaza sa comandam ceva sau sa iesim! Paranormal, nu?! 🙂
Dupa atat de multi ani de stat impreuna nu prea mai exista motiv de cearta, spre dezamagirea vecinilor care ne cred, probabil, cam plictisitori. Am spus nu „prea” fiindca mai exista un subiect constant de tachinare la noi in casa – jucariile fetelor – prea multe si prea imprastiate dupa parerea lui tati, insuficiente si acceptabil de imprastiate, dupa parerea mea :)!
Sunt genul acela de persoana care crede in iubirea vesnica si intr-o singura mare dragoste. Nu m-am saturat sa il iubesc si nu ma voi satura vreodata si stiu ca la fel simte si el, desi de cand si-a schimbat masina am inceput sa am ceva dubii :)!
Copii m-au facut sa il iubesc si mai mult pentru simplul fapt ca ii iubeste la fel de „nebuneste” ca si mine! Fetele il adora si uneori e suficient sa nu-l vada pana seara ca sa le apuce un dor din acela dramatic cu lacrimi si muci!
Cum rezistam? In primul rand vorbim, mult! Petrcem impreuna timp de calitate; glumim impreuna; ne purtam de grija; ne tinem de mana, ne spunem „te iubesc”, ne pupam si imbratisam; ne incurajam; ne ajutam.
Stiu ca aniversarea noastra nu-i nici un record, stiu ca nu suntem singura familie in care iubirea pluteste in aer, nu ma laud cu „noi”, doar ma simt atat de norocoasa!!!
Iubiti-va jumatatea!

Indragostita,
MamiFlorentina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *