Pe Pickaboo.ro au inceput promotiile pentru Ziua Copiilor

Luna viitoare copii mei implinesc 1 an de cand nu mai au acces la telefon sau tableta. Imi inchipuiam atunci ca va urma o perioada grea, ca nu vor vrea sa manance, ca nu vom putea iesi in oras, ca nu voi putea face nimic fara interventia canalului cu desene animate si reclame fel de fel. Nu a fost deloc asa! Copiii mi-au inteles explicatia cum ca statul cu telefonul in mana le strica ochisorii, ii agita si le consuma timp pretios numai bun pentru activitati mai potrivite varstei cum ar fi joaca, joaca si iar joaca.
Ce-i drept, camera lor s-a cam aglomerat de atunci, spre disperarea lui tati, dar marea lor bucurie. Primim si cumparam jucarii mereu fiindca ne place sa ne jucam. Eu nu mai am nici o pereche de pantaloni care sa nu fie rosi in genunchi de la atat stat pe covor, dar nu ma plang fiindca acum fetele fac doar ce ar trebui sa faca orice copilas – improvizeaza tot felul de jocuri cu omuletii de jucarie, coloreaza, decupeaza, imbraca papusi, au grija de animalele din cauciuc, gatesc cu ustensilele din plastic, modeleaza platilina, construiesc castele din cuburi sau nisip knetic, fac puzzle-uri, rasfoiesc sau citesc, etc. si din fericire nu mai stau cu ochii pierduti in tableta!
De asta ne-am bucurat atat de mult cand am primit surpriza de la Pickaboo! Fetele iubesc LOL-urile, asa ca o cutie plina cu jocuri LOL Surprise le-a facut sa tresalte de veselie. Natalie si-a ales din cutia cu surprize un cufar LOL Surprise si o gentuta chic pentru pictura si desen cu tot ce-i trebuie unui mic artist. Amelie a ales un set cu stampile LOL si un cufar de la aceeasi marca. Cutiile LOL Surprise aveau in interior tot felul de sclipici, pietricele colorate si forme sclipicioase pentru ca fetele sa isi poata personaliza cutiile in care isi vor tine accesoriile papuselelor si animalutelor LOL.

Trebuie sa recunosc ca atat eu cat si tati am avut de castigat de pe seama cutiei minune de la Pickaboo – in casa a fost liniste, am reusit sa gatesc si acum scriu acest review in timp ce ele coloreaza de zor cu noile culori.
Daca nu vreti sa va prinda 1 iunie nepregatiti pentru Ziua Copiilor puteti profita de promotiile de pe pickaboo.ro. Campania se desfasoara in perioada 15 – 31 mai si include 3 tipuri de promotii:
– Astfel la o Comanda minima de 350 lei aveti reducere 50 lei si transport gratuit; Comanda minima de 150 lei vine cu o reducere de 30 lei, iar pentru o comanda de minim 100 lei primesti un cadou surpriza.

In plus, pickaboo.ro ofera transport gratuit la comanda minima de 200 lei si va asigur ca sunt prompti si seriosi! Pe site gasiti jucarii pentru fetite, baietei si bebelusi, articole pentru camera copiilor, jucarioare pentru exterior, carucioare si scaune auto. Ne place Pickaboo fiindca are cele mai noi jucarii pe care cei mici le vad in reclamele TV sau in video-urile de pe Youtube, jucarii cu care nu puteti da gres pentru ca sigur le va placea micutilor!
Multumim mult pentru surpriza Pickaboo!

Bucuroasa pentru ele,
MamiFlorentina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *