Rochițele perfecte pentru prima zi de școală – armonicamea.ro

-Vai ce frumoase sunt! De unde le-ai cumparat? De la magazinul acela de la Mall?(Natalie)
-Nu draga mea, ni le-a trimis Monica de la Armonica.
-Cand o sa fiu mare o sa ma fac si eu Monica!
-Cred ca vrei sa spui ca o sa te faci croitor! Deci nu te mai faci bucatar de torturi?
-Nu, torturi gasim la cofetarie, dar rochite din astea cu jucarii pe ele nu gasim la magazin, o sa le fac doar eu si Monica.
-Amelie, nu te faci si tu croitor cand o sa fii mare?
-Nu, eu ma fac tot printesa! Pot sa-ti iau pantofii cu toc?
-Si eu vreau pantofi cu toc! Si vreau si bigudiurile!

Cam asa am facut noi cunostinta cu rochitele de la Armonica… cam tarziu zic eu, spre rusinea mea. Am fetite cu aere de printese, chiar nu stiu cum a fost posibil sa nu le avem in dulap pana acum ?! Rochia Calul fotbalist si rochia Peştişorul artist m-au facut sa imi doresc sa fiu din nou copil – ce fericita as fi fost imbracata cu oricare dintre ele. Fericite au fost si fetele, atat de fericite incat trebuie sa recunosc ca nu m-au lasat sa le spal dupa prima purtare, desi Natalie o patase pe a ei cu o rosie cherry. Am curatat-o cu un servetel umed ca sa o poata lua a doua zi la spatiul de joaca unde merg cateva ore zilnic pe perioada vacantei.
„Rolul” principal al rochiilor de la Armonica era sa le poarte noroc fetelor in prima zi de scoala si gradinita, dar cum nu sunt genul „nu taia cozonacul ca nu a venit Craciunul” fetele s-au imbracat si bucurat de ele din prima clipa, si se vor mai bucura cat vor vrea pana suna clopotelul. Da, si-au pus tocuri si bigudiuri si au facut parada modei, la fel faceam si eu cand eram mica. De unde o fi venind fascinatia copiilor pentru viata de „om mare”?! Ne imita, isi fac proiectii, vor lucrurile noastre! De multe ori plastilina noastra cu arome fructate e invidioasa pe aluatul meu de pizza care miroase a drojdie si ulei de masline si cu care micutele se joaca cu o incantare nemaivazuta. Nati are o intreaga lista de lucruri pe care o sa le faca la 18 ani – va bea Cola, va papa ardei iute, va conduce masina, va purta tocuri afara, isi va vopsi parul, isi va pune rimel si parfum, va urca in podul strabunicii si se va da in toboganul mare de la Aqua Park, va avea laptop si chei „adevarate”, va apasa butoanele masinii de spalat, va amesteca cu mixerul, se va uita pe Netflix… si inca multe altele. Lista aceasta a aparut ca urmare a mai multor intrebari cu raspuns comun:
-Mami, cand o sa pot sa…
-Eu zic ca pe la 18 ani! 🙂

Intre timp se bucura de copilarie, de joaca si de hainute minunate. Pentru ca amandoua s-au nascut cu un exces de cochetarie, pe care nu am vrut sa il tratez, sunt foarte bucuroase cand primesc rochite noi, iar creatiile de la Armonica le-au placut in mod deosebit deoarece par „de jucarie”. Seamana cu niste rochite de papusi transformate cu o bagheta magica in rochii pentru fetite vesele. Sunt intradevar deosebite! De ce imi plac? Fiindca sunt colorate – copiilor le sta bine in culori vii – au suficient timp in viata de om mare pentru gri, bej si negru! Sunt cusute impecabil si mie mi-a placu enorm ca aplicatiile au fost cusute de mana. Stiti deja parerea mea despre hand made – lucrusoarele cusute de mana vin la pachet cu putina dragoste – dragostea celui care le-a cusut! Rochita lila a lui Natalie este din bumbac 100%, noi am spalat-o si am calcat-o si s-a comportat excelent. Si rochita lui Ami a fost spalata fara probleme si fiindca materialul e plusat nu a avut nevoie de calcare. Ulterior am vazut ca Monica recomanda ca rochiile sa fie spalate pe dos, asa ca data viitoare vom respecta recomandarile de pe site. Rochiile au fermoar lung si calitativ care se inchide si deschide cu usurinta. In cutiuta rochitelor fetele au gasit si cate un set de abtibilduri dragalase cu care si-au personalizat cutia in care au venit rochiile pentru a o transforma in cutia comorilor.


Pe armonicamea.ro gasiti si bluze frumoase pentru baieti frumosi. Creatiile Monicai costa intre 100-200 de lei, un pret mic pentru cat de frumoase si de bine realizate sunt, ca sa nu mai spun ca pe site gasiti mereu si produse la preturi promotionale. Mie mi se par ideale atat pentru ocazii speciale cum este prima zi de scoala, o aniversare, o petrecere, o sedinta foto, dar si de purtat oricand vrei sa-ti transformi puiul din adorabil in „mai adorabil”! Pe Monica Savu, creatoarea acestor hainute desprinse parca din desene-animate, o puteti urmari si contacta pe Facebook armonicamea.ro si pe Instagram – armonica.mea. Nu ezitati sa o contactati si daca aveti probleme de genul „imi vine sa le cumpar pe toate”, „nu gasesc marimea”, „vreau alta culoare”, „vrea sa doarma cu ea”, „nu mi-o da la spalat”, „vrea una la fel pentru papusa”, etc. Monica (si zenul ei contagios) va poate ajuta!

Multumesc mult Monica, fetitele mele dragalase sunt acum si mai dragalase cu rochitele de la tine!

Cu drag de fetite cu rochite colorate,
MamiFlorentina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *