Vine iarna, bine-mi pare, am Avarca in picioare!

Mai e putin pana cand ne vom minuna de primii fulgi de nea, spre marea bucurie a micutelor mele. Ambele au bifat „iarna” ca fiind anotimpul lor preferat. Nu stiu daca e vorba de Mos Craciun, de saniuta, de bulgareala, de aerul tare si curat sau de artificiile de la sfarsitul anului… ceva le incanta foarte tare la anotimpul asta! Eu nu as schimba niciodata nisipul fierbinde din toiul verii pe o bulgareala cu nea alba si pufoasa, chiar ma apuca usor panica cand ma gandesc ca urmeaza cateva luni bune de nas rosu si tinuta de eschimos on a daily basis, totusi de cateva zile faptul ca se raceste afara nu mi se mai pare asa groaznic. Sentimentul acesta de impacare cu doamna Iarna mi l-a insuflat cadoul minunat de la Avarca: 3 perechi de ghetute din piele – una pentru mami, una pentru Ami si una pentru Nati.

Fetele au primit cate o pereche de ghete Safari Choco. Da, au culoarea ciocolatei, sunt din piele intoarsa naturala si au blanita moale si calduroasa la interior. Papuceii lui Amelie ii erau mici asa ca, pana ii schimbam cu marimea urmatoare, i-a imprumutat prietenului ei bun – Dragonul Iubaret, apoi ne-a spus ca dragonelul i-a soptit ca sunt comozi si usor de incaltat, dar totusi nu ii vrea fiindca il fac sa para cam dragalas si el vrea sa fie oricum, dar nu dragalas. Adevarul e ca sunt asa de dragalasi! Mie mi se par perfecti atat pentru fetite cat si pentru baietei, culoarea e minunata, da bine si cu frunzele uscate si cu albul zapezii, iar modelul atat de bine gandit – cu arici, ca sa se poata incalta si descalta singuri si rapid, chiar si cei mai micuti copilasi. Ghetutele au talpa flexibila si antiaderenta, cusaturile par pe viata, iar pretul mai mult decat rezonabil.

Eu am primit o pereche de botine Tuscani Brown din piele naturala, culoarea cafea cu lapte. Imi plac mult botinele mele Avarca – sunt sic si comode in acelasi timp, practice pentru zilele cand iesi din casa dimineata devreme si ajungi acasa tarziu, perfecte pentru dus copiii la scoala, dar si pentru o cina in oras cu prietenii, minunate atat cu rochie cat si cu pantaloni. Imi place mult culoarea, atat de usor de asortat cu aproape orice alta culoare.

Ghetutele de la Avarca ne-a dus cu gandul la Mos Nicolae si asta s-a transformat intr-un dialog tare nostim cu Nati si Ami:
– Va plac ghetutele de la Avarca?
– Da, mami ne plac! mi-au raspuns in cor.
– Cred ca o sa ii placa si lui Mos Nicolae ghetutele voastre… acusi-acusi vine!
– Da chiar mami!!! striga Nati entuziasmata.
– Ce e Natalie, la ce te-ai gandit?
– Mami, daca Mosu’ le lasa cadouri mai frumoase copiilor care isi sterg bine papuceii… iti dai seama ce cadouri o sa ne lase in ghetutele astea noi?!
– Puiule Mosu’ apreciaza faptul ca voi v-ati facut ghetutele curate, nu faptul ca ele sunt curate!
– OOO! zice Ami oftand!
– Ce e Ami? De ce te-ai necajit?
– Pentru ca eu nu vreau sa imi murdaresc ghetutele!
– Dar nu trebuie sa le murdaresti!
– Atunci de ce sa le sterg? De aer?
– Poti sa le stergi fara griji Ami, am invatat eu la scoala ca exista microorganisme care nu se vad decat la microscop!
– Da mami, asa e?
– Da, Natalie are dreptate!
Lacrimi de crocodil la Ami!
– De ce plangi puiule?
– Fiindca nu vreau sa am „microoroganiste” in papuci!
– Dar nu ai micuto, nu te mai necaji!
– De unde stii mami? De unde stii sigur daca nu ai microscop! Dar Mosu’ are microscop?
– Nu are, stai linistita ca nu o sa-ti vada microorganismele!
Alte lacrimi de crocodil:
– Parca ai zis ca nu am „microorganiste” pe papuci!
– M-am zapacit eu, hai linisteste-te, nu ai nimic pe papuci!

Asa ca daca va intreaba copiii vreodata de ce trebuie sa isi stearga papucii, nu intrati prea mult in detalii despre microbi si microorganisme, ramaneti in zona lor de comfort – praf, noroi, creta de colorat.

Lasand gluma la o parte, ne plac mult ghetele de la Avarca si va garantez ca au modele si culori pentru toate gusturile! Urmariti-i si pe facebook – avarca.ro – o comunitate minunata care a depasit 50K de urmaritori! Da, peste 50000 de fani Avarca, care mai de care mai sic si mai colorat incaltat!

Pregatita pentru primii fulgi,
MamiFlorentina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *