Top 10 jucării pentru fetițe de pus în papucei și sub brad

Nu stiu cum e la voi „luna cadourilor”, dar la noi e lungaaaaa tare, are cam 90 de zile – incepe in noiembrie cand o sarbatorim pe Natalie si se termina la sfarsitul lui ianuarie cand e ziua lui Ami. Da, in perioada asta cuvantul „cadou” e preferatul nostru – mami, tati, bunici, tusici si nasici, toti vor sa le rasfete care mai de care pe fete – fiindca sunt atat frumoase si cuminti(scuzati-mi „modestia”)!
Asa ca fiecare dintre ele isi face un plan pentru perioada asta sub forma de lista, desen sau filmulete de pe youtube. Bazandu-ma pe „expertele” mele am intocmit un mic top al celor mai dorite jucarii pentru luna cadourilor si am sa incep cu jucaria-jucariilor – cea care apare de cele mai multe ori in scrisorile pentru Mosu’:
1. Papusa LOL Surprise OMG Winter Disco:
Nati si-a dorit-o pentru ziua ei si Diana de la sarahonline.ro i-a trimis-o! Stiu, o sa spuneti ca e o jucarie scumpa, dar va asigur ca merita toti banii! E speciala, calitativa, foarte bine facuta, cu multe accesorii, cu o cutie care joaca si rol de dressing si o surioara LoL din categoria „rare”. Parul, hainele, pantofii, palaria, ochelarii, colierul, cerceii si poseta lui Cosmic Nova sunt desprinse parca dintr-o prezentare de moda si fac din papusica una superba. Papusile din seria OMG Winter Disco, 4 la numar, au aproximativ 20 cm, capul, mainile si picioarele sunt flexibile, parul lung si des, perfect pentru coafat, ochi mari albastri si detalii ingenioase precum lac pe unghii, rus cu sclipici, gauri pentru cercei si maini detasabile pentru ca fetitele sa o poata imbraca mai usor. Natalie e fascinata de faptul ca papusa are dresuri, asta a fost si motivul pentru care si-a ales-o pe ea dintre cele 4 papsusi OMG winter disco. Da papusa LOL Surprise OMG Winter Disco este pe locul 1 in topul celor mai dorite jucarii de fetite pentru Mos Nicolae si Mos Craciun!

2.Rulota LOL – anul acesta fetele i-au scris o singura scrisoare Mosului si au cerut o singura jucarie – camperul LOL. Il vor primi fiindca Mosul stie cat au fost de cuminti.

3. Poopsie Rainbow Doll – fetele iubesc toate jucariile Poopsie, dar de aceasta papusa au fost pur si simplu fascinate amandoua, au plimbat-o peste tot toata vara.

4. Papusile Hairdorables – Preferatele lui Amelie. Sunt minunate papuselele acestea, bine realizate, cu accesorii frumoase si cutie care se transforma intr-un spatiu numai bun pentru un joc de rol. Va spun si un secret – hainele si accesoriile de la papusile LOL se potrivesc si papuselelor Hairdorables.

5. Fabrica de sclipici LOL Surprise – jucaria perfecta pentru micutele fane LOL. Natalie si Amelie sunt foarte incatate de acest set cu care isi transforma papusile, hainele si papuceii LOL in personaje noi, sclipicioase.

6. Lol Hairgoals seria 2 – pur si simplu fabuloase cu parul lor des si colorat. Fiindca le-am gasit la reducere am cumparat cateva pentru nepotele. Le gasiti aici la un pret incredibil!

7.LOL Fuzzy Pets – pufoase, numai bune pentru ghetute sau pentru cadoul micut pe care Mosu’ il aduce la serbare.
Si… mega reduse la sarahonline.ro!

8. Lol Surprise masina lui M.C. Swag – pentru fetitele care iubesc la fel de mult si papusile si masinutele, asa ca Ami.

9.Poopsie Unicorn Slime – Roz – Rainbow – ambele mele fetite adora acest unicorn, care e super dragut, de altfel.

10. Jucarii Frozen – de cand s-a lansat Frozen 2, ambele fete sunt din nou innebunite dupa Elsa si Anna si celelalte personaje din film si sunt sigura ca toate fetitele s-ar bucura sa gaseasca sub bradut o jucarie cu ele.

Expertii(Natalie si Amelie) cu care am vorbit eu zic ca acestea sunt cele mai frumoase jucarii de pe toata planeta si tind sa le cred fiindca ele chiar stiu totul despre jucarii!
Spor la citit scrisori mamici, de cadouri se ocupa Mosu’, nu?! :))

Pusa pe cercetat,
MamiFlorentina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *