Vino să te joci cu mine pe covorul cu buline!

Covorul din camera copiilor nu este doar un covor! E loc de joaca, de citit, de gadilat, de imbratisat, de pupat burtici pufoase, talpite roz, si bolfici parfumati, de stat cu ochii in tavan, de facut tumbe, de cocotat pe spatele lui mami, de insirat dinozauri, de facut unghiile cu roz, de dansat, de imbracat papusi, de ridicat castele din cuburi, de amestecat in oale mici din plastic, de colorat carti haioase, de impaturit rufe, de rontait un morcov, de consultat plusurile cu stetoscopul de lemn, de jucat jenga cu mami si tati, de dat sah-mat, de holbat la Tom si Jerry. Ati prins ideea – acesti 120/160 cm sunt cei mai folositi si mai incarcati cu fericire cm din casa!

M-au tot tentat covoarele de la Lorena Canals pentru camera lor, iar cand l-am gasit pe acesta gri cu codite albe de iepuras la reducere am dat imediat „adauga in cos” si „finalizare comanda”! Se spune ca Lorena Canals face cele mai frumoase si mai pufoase covoare pentru cei mici, si nu numai! Noi l-am comandat de aici, adica de pe vivre, cu o reducere semnificativa, si suntem super incantati de achizitie! Covorul vine insotit de un certificat de originalitate cu instructiuni de utilizare, este handmade, din bumbac si, cel mai important, este LAVABIL IN MASINA DE SPALAT si se poate usca in uscator. Pentru ca stau mereu pe jos, pe covor, e foarte important sa fie curat… acum dupa 1 ora in masina de spalat si alta in uscator covorul va fi din nou… ca nou!

Covorasul ne-a depasit asteptarile ca si aspect, e tare pufos si placut la atingere, miroase frumos a bumbacel, culoarea e superba, e bine facut, sta bine pe gresia noastra, este potrivit pentru pardoselile incalzite, se aspira usor, l-am pus si in uscator, asa cum ne sugerau instructiunile de utilizare, ca sa ii dispara cutele de la cat a stat impachetat, fetele il adora si mi-au zis ca e numai-bun pentru joaca!

Cu chef de joaca si stat cu ochii in tavan pe covorul lor,
Florentina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *