Amadeus – un loc de suflet, nu doar un restaurant

Incep cu o provocare pentru voi – ganditi-va putin la restaurantul la care mergeti sa luati masa de cel mai mult timp! Sa fie 2, 3, 5, 10 ani?
Zilele trecute ne-am comandat cate o salata pentru cina, eu una cu caracatita si tati una pui si legume la gratar. Le-am mancat cu pofta si ne-am dat seama ca sunt la fel de bune ca acum mai bine de 10 ani de cand mancam de la Amadeus Piatra Neamt.
Mancam aici de cand eram doar noi 2 si luam pranzul sau cina in liniste si ne ajungea o masuta mica cu 2 scaune. Acum nu mai incapem la masuta de 2 persoane, dar mancam bucurosi si toti 4 fiindca avem de unde alege exact ce-i place fiecaruia.
Ador localul acesta fiindca e printre putinele din Piatra unde cei mici au meniu special cu feluri de papa la care nu stramba din nas, cu portii pe masura lor si preturi pe masura portiilor. Nici meniul celor mari nu e mai prejos – gasiti preparate pentru toate gusturile, de la salate si ciorbe, hamburgeri sau paste, la feluri de mancare cu carne de pui, de vita, porc, rata, miel, peste si fructe de mare si preparate gustoase de post. Noi le-am incercat pe toate din meniu si inca ne e greu sa ne hotaram ce sa mancam la Amadeus fiindca ne plac toate!

Ne place mult ca poti comanda focaccia proaspat facuta, ca ai pe masa oliviera cu produse de calitate, ca farfuriile si tacamurile sunt impecabile, ca muzica din local e la volumul ideal, ca e curat peste tot, ca scaunele sunt comode, ca terasa lor e spatioasa si draguta, ca cei mici sunt bine vazuti aici, ca personalul e prietenos, servirea prompta, preturile decente. Fiindca e aproape de noi adesea mergem doar pentru o cafea si o prajitura si nimeni nu se supara! Si apropo de prajitura, deserturile de la Amadeus imi aduc aminte de dulciurile de casa din copilarie – proaspete, fara arome sintetice, super gustoase si in portii generoase!
E locul nostru de suflet fiindca avem multe amintiri frumoase aici – de la cine romantice in 2, la pranzuri galagioase in 3, apoi in 4, intalniri cu prietenii, aniversari. Mereu am fost bine primiti, bine serviti si bine hraniti!
Eu pun Amadeus pe primul loc in topul celor mai bune restaurante din Piatra Neamt fiindca e localul care nu ne-a dezamagit niciodata, un local unde am mancat bine constant! Constanta aceastui local nu inseamna decat ca managerilor le pasa de clienti, lucru tot mai rar in zilele noastre. De la retetele variate, la ingredientele proaspete si de calitate, la personal bine ales si bine pregatit, la aspectul ingrijit si cochet al restaurantului, totul denota implicare!
Nu pot decat sa ii felicit, sa ii recomand si sa le promit ca vom mai manca multa vreme la ei!
Daca ajungeti in Piatra Neamt si cautati un loc bun unde sa luati masa, Amadeus ar trebui sa fie prima voastra alegere! Ii gasiti in centrul orasului, in zona muzeului de istorie, puteti comanda de la ei prin FoodPanda sau ii puteti contacta telefonic pentru rezervari, detalii legate de locatie sau comenzi pe care sa le ridicati din local la numarul – 0722432568.

Client fericit,
Florentina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *