Tu te simți împlinită?

Sa tot fie mai bine de 1 an, poate 2, de cand ceva s-a schimbat in viata mea. Ceva s-a schimbat in mine… si s-a schimbat in bine! O liniste combinata cu o boare de fericire imi face inima sa rada mereu. Efectiv ma trezesc fericita si adorm fericita. Si rad mai mult, si dorm mai bine, si sunt mai rabdatoare, si imi place tot ce fac, chiar si sa sterg un nasuc mucos, sa aleg cubulete de morcovi din ciorba, sa ma duc in noapte cand un pitic ma cheama fiindca ii e sete sau frica de gandacul din vis, chiar si cand explic problema la mate pentru a 4 a oara…nimic nu-mi strica starea asta de bine!
Acum nu zic ca nu e bine ca mi-e bine, dar o vreme m-am tot intrebat cum si de ce, si daca imi trece?!
M-am gandit, m-am tot gandit, pana am gasit raspunsul – sunt bine fiindca sunt ÎMPLINITĂ!
Da, am ajuns in „stadiul” acela din viata cand implinirea nu mai e doar un cuvant, ci o stare! Cu totii stim definitia cuvantului „implinire” si ne consideram impliniti asa de la sine, doar fiindca pare un termen care sa ni se potriveasca, dar… nu e chiar asa! Pe mine m-a implinit familia – copiii si sotul – sau mai bine spus – viata de familie. Am ajuns intr-un punct cand totul se leaga in viata noastra – copiii sunt sanatosi si fericiti cu noi si cu colectivul de la scoala, comunicam bine si ii vad mai independenti, fiindca au mai crescut reusim sa calatorim lucru care ne place mult, relatia noastra de cuplu s-a inchegat frumos – inca radem si ne tinem de mana, inca rontaim seminte seara la film, inca e partenerul meu preferat dimineata la cafea, inca e cel mai apelat numar din agenda; faptul ca reusesc din nou sa lucrez imi aduce satisfactie, iar faptul ca pot jongla cu sarcinile de la job si indatoririle de mamica ma fac sa imi inchei ziua zambind multumita!
Nu cred ca este un secret al implinirii, nu cred ca exista o varsta anume la care ea se instaleaza, nu cred ca tine de situatia financiara sau de realizarile profesionale, cred că e un DECLIC – unul care se declanșează daca ești unde îți dorești să fii, cu cine îți dorești să fiiimplinirea e FAMILIA!
Fii fericita mami cu copilasii tai, cu sotul tau, acolo in casuta ta si vei fi recompensata cu implinire, un sentiment care merita toate noptile nedormite, sanii angorjati, pampersii puturosi, toate grijile, toti mofturii, toata celulita si toate firele albe! Promit!

Florentina – cea implinita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *