Ce am făcut azi dimineață la ora 5?!

Ora 5 dimineata – pana azi am crezut ca am facut cam tot ce se putea face la ora asta – am dormit, am mancat, am plecat la drum, am dansat, am vomitat, am alaptat, am schimbat pampersi, am facut sex, m-am uitat la televizor, am lucrat la calculator, am invatat pentru examene(nu toate in acelasi timp si nu in aceasta ordine)… dar totusi, azi, 6 decembrie 2018 ora 5 am tesut! Da, am tesut pentru prima data in viata mea, si cand faci atat de creativ ora la care o faci nici nu mai conteaza.
Natalie i-a scris Mosului ca isi doreste un set de tesut si Mosul asta zapacit chiar i-a lasat jucaria cu pricina in ghete. La 5, 5 si 5 minute mai exact, omuletul a venit emotionat sa ma dea jos din pat fiindca are set de tesut…Avea si ciocolata si carti, eu in locul ei as fi inceput cu ciocolata 🙂
Am tras usa dupa mine fiindca tati mi-a spus ca nu ma lasa sa tes in pat, cel putin nu cat inca sunt toate stelele pe cer :), am plecat cu razboi cu tot in bucatarie si ne-am apucat de treaba.
Mare lucru nu ne-a iesit, dar incet-incet pana dupa-amiaza Barbie o sa aiba un covoras traditional in casuta ei.
Concluzia – niciodata nu e prea devreme sa te apuci de ceva nou!
Voi ce jucarii ati desfacut de dimineata?

PS – noroc ca in cizmulitele mele Mosul, prevazator, mi-a lasat un kit de relaxare – adica mai multe reviste de style si o cutie de cafea Davidoff, pentru o dimineata in tihna cum visam de mult!

Tot mai priceputa la tesut,
MamiFlorentina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *