Concert Pavel Stratan

Locuim în provincie așa că, din păcate, nu avem parte de evenimente culturale și artistice prea multe. Încercăm să bifăm tot ce prindem din categoria concertelor astfel că acum 2 săptămâni când am aflat că la Spot, un local din centrul orașului, va cânta Pavel Stratan am luat 4 bilete și am rezervat o masă lângă scenă. Nu pot să zic că eram mare fan Pavel Stratan, știam câteva melodii și cam atât, dar am văzut concertul lui că pe o oportunitate de a rupe rutina zilnică. Am „rezervat-o” și pe bunica pentru o seară cu fetele și împreună cu 2 prieteni dragi ne-am așezat la masă în așteptarea artistului.
Și a apărut, pur și simplu, fără o prezentare pompoasă în prealabil, doar el și chitara. Ne-a salutat, ne-a zis o glumă și ne-a întrebat ce vrem să ne cânte. Mi s-a părut atât de faină intrarea lui!
A cântat melodii de pe noul album – Totu-i Despre Viata – dar și mai vechi și chiar o melodie de-a Cleopatrei Stratan, fiica lui. Cum a cântat? Perfect! Nouă ne-au plăcut mult momentele doar cu chitara, fără negativ. Ne-a mai plăcut că a glumit mult și bine… am râs cu poftă. Și cel mai mult și mai mult ne-a plăcut atitudinea lui, modest, pasionat și autentic. La un moment dat a sugerat o pauză și mi-am închipuit că poate merge să fumeze, să bea apa, etc. dar de unde, Pavel a stat cu fanii, a făcut poze și le-a semnat autografe, apoi s-a întors pe scenă pentru ultima parte a concertului.
Mi-a plăcut mult reprezentația lui, am devenit fan Pavel Stratan și cu siguranță voi merge și la alte concerte susținute de el. M-au mai impresionat două lucruri în afară de muzica lui – mi-a plăcut că a vorbit mult și atât de frumos despre familie, ne-a povestit despre copii săi, și-a ridicat soția în slăvi, l-a amintit pe fratele său, i-a amintit pe părinți și chiar pe soacră. Și al doilea lucru care m-a impresionat au fost emoțiile lui sincere de la finalul îndelung aplaudat al concertului.
Mulțumim Pavel Stratan și mulțumim SPOT că ai făcut posibilă o astfel de „întâlnire”!

Sursa foto – Iulian Idriceanu
SuperIncantata,
MamiFlorentina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *