Mimul din Brasov


Copii au un mod foarte simplu de a vedea viata – ei stiu exact ce le place si ce nu, ei nu despica firul in 16, ei iti spun verde in fata adevarul si numai adevarul. Unde vreau sa ajung – la lucrurile simple care le sunt lor suficiente si pe care noi le subapreciem… pentru ca avem impresia ca nu sunt demne de copii nostri. Saptamana trecuta ne-am petrecut-o in Brasov, cel mai frumos oras din tara, dupa parerea mea. Cand calatorim cu fetele nu ne facem nici un fel de plan, nimic batut in cuie – poate trasam niste chestii „de vazut”, dar nu e nici o tragedie daca nu le putem puncta… asa ca am mers in Brasov in principiu doar ca sa bem o cafea in centru langa Biserica Neagra si sa petrecem o zi in Dino Parc. Si asta am facut spre marea bucurie a puilor.
Partea lor preferata din vacanta de la Brasov nu a fost ziua la Dino Parc, nici farfuria uriasa cu pancakes de LaBirou, nici jucarioarele de lemn cumparate din magazinele de suveniruri ci intalnirile cu Mimul din Piata Sfatului, da, Mimul din Brasov e preferatul lor. Le-au placut atat de mult intalnirile cu el incat acum inca se joaca „de-a mimul” cu o bomboana falsa facuta din-un colt de foaie A4. Cam cata energie pozitiva are de daruit omul acesta in alb daca a impresionat atat de mult 2 copilasi, fara ca macar sa le vorbeasca, ca doar e mim, nu vorbeste!
Pe noi ne-a bucurat fascinatia lor si am inteles inca o data ca pentru copii lucrurile simple, gesturile mici dar facute din suflet fac cat 1000 de papusi barbie/masinute.
Nu a fost prima lor intalnire cu mimul, l-au intalnit si anul trecut si l-au tinut minte, si-au amintit de el cand le-am anuntat ca mergem la Brasov si ne-au rugat sa le ducem sa-l vada. Le-am spus ca vom incerca sa il gasim si uite ca, din fericire, mimul nu s-a plictisit de mimat si de fascinat oameni!
Multumim draga Dle. Mim ca stii sa mimezi atat de frumos… se simte ca o faci cu drag!

Fericita,
MamiFlorentina

Un răspuns la „Mimul din Brasov”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *