Cum e viata cu doua fetite, pardon printese?

… e roz la propriu si la figurat! Si mai e si sclipicios! Casa noastra seamana cu palatul Sofiei Intai – mult roz, sclipici peste tot, papusi fara numar, ponei la fel, baghete magice, coroane, inele si bratari cam cat intr-un butic de bijuterii. Cum sa nu-ti placa asa o viata?!
Inainte sa fiu insarcinata imi doream sa am baieti, nu stiu de ce. Mi se parea mie ca ar fi mai usor de crescut flacai decat mandrute. Prietenii nostri care aveau copii,, aveau baietei si mi se pareau atat de frumosi. Tati, pe de alta parte, mi-a si zis ca el nici nu se apuca serios de facut copii daca nu facem fetite. Asa ca la ecografia de 12 saptamani cand se poate afla sexul bebelusului fiecare se ruga sa fie ce-si dorea – eu baietel, el fetita! Norocul a fost de partea lui tati… de partea amandurora fiindca am constatat apoi cat poate fi de frumos sa cresti fetite!
Lasand gluma la o parte, atat eu cat si A. ne doream copii sanatosi inainte de orice si i-am fi iubit la fel si daca erau baieti.
Cum e sa ai fetite? Frumos e putin spus! Toti copii sunt frumosi, dar pe fetite le poti face atat de dragalase cu o clamita, o codita, o fustita, o fundita incat sa-ti vina sa le mananci. Ambele noastre fetite au fost si sunt genul acela de copii dupa care se uita lumea cu drag pe strada. Ambele au ochii mari albastri, gurita rosie si obrajorii rozalii, Nati are parul saten, des si stralucitor precum mierea, iar Ami e blonda si carliontata. Sunt mereu vesele, chiar si la ora 6 dimineata si iubitoare – ne pupa si ne imbratiseaza cu foc, spre deliciul „publicului”. Cum, necum, sunt foarte cochete amandoua. Nati era atat de mica incat stia sa spuna doar „mama” si „tata” cand a prins drag de o fustita si a invatata sa spuna „stiță” si sa refuze pantalonii. Ami se crede printesa si printesele se imbraca doar in „roțică” – cu greu o conving miercurea sa isi puna colanti pentru ora de gimnastica. Da, dulapiorul lor abunda de rochite de tot felul, pantofiori stralucitori si multe-multe coronite. Fetele au si cutiuta de bijuterii – nimic valoros – doar multe gablonturi din margele, fluturasi si hello-kitty.
Sunt sigura ca e la fel de minunat si pentru mamicile de baietei, dar eu, eu am fost lasata pe Pamant sa cresc fetite!

Mandra de mandrutele ei,
MamiFlorentina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *