Provocare pentru vacanta

Urmeaza vacanta copiilor. Ne-am facut planuri mari, mai exact ne vom juca si vom iesi pe-afara toata ziua. Eu mi-am mai propus ceva:

Mi-am propus ca in vacanta sa nu mai stau pe telefon de fata cu cei mici! Nu am telefonul lipit de mana, dar daca bazaie fug sa vad cine, ce vrea… si asta nu e ok! Ce inteleg micutele mele daca le las in toiul jocului, mesei, cititului, etc. ca sa butonez telefonul. Ele nu au acces la telefoanele noastre, nici la tableta, nici la computere. Le-am explicat ca nu le face bine si au inteles. Sunt mici si tot ce fac eu pentru ele e o lectie, de ce sa invete ca telefonul e atat de important… e un obiect, nu ar trebui sa fie. De ce sa invete ca oamenii socializeaza astfel in zilele noastre, cand forma aceasta de „socializare” nu prea are beneficii, nu vine la pachet cu fericire, emotii, empatie, nu ne ajuta nici psihic nici fizic cu nimic, ba din contra – ne strica ochii si increderea in noi, ne impinge spre vanitate, frustrari si invidie!
Cine mai inceaca impreuna cu mine? Nu zic sa ne aruncam telefoanele pe geam, doar sa nu le mai folosim cand stam cu cei mici!
Vacanta placuta mamici si pitici!

Increzatoare,
MamiFlorentina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *