Elcokids.ro – pentru copii fericiţi!

Copii mei sunt precum soarele si luna, desi noi le-am crescut la fel! Au in comun dragostea noastra pentru ele, dragostea lor pentru noi si faptul ca amandoua iubesc jucariile, nimic mai mult! Una papa lapte dimineata, cealalta vrea paine prajita cu miere, una iubeste pisicile, cealalta cateii, una se trezeste la 7, cealalta la 10, una e blonda, cealalta satena, una vrea la mare, cealalta la piscina, una adora baletul, cealalta pictura… si asta e normal, bun, perfect! Suntem unici si asta e intotdeauna ceva bun. Fetele sunt diferite fiindca nu am incercat niciodata sa le schimbam felul lor de a fi! Le-am scos in evidenta calitatile si le-am incurajat sa faca doar ce le face fericite! Si niciodata nu le-am comparat! De ce sa le compar, ca nu sunt doua camasi, acelasi model, dar de marimi diferite! Sunt doi omuleti diferiti cu temperament, caracter, preferinte si aptitudini diferite. Nu ne-am stresat daca una a fost mai grasuta si una mai slabuta, daca una a invatat sa faca la olita in 5 zile si cealalta in 5 luni, daca una a mancat orice si cealalta mai nimic, daca una deseneaza ca un mic Picasso si cealalta precum vanzatorul de la care isi cumpara Picasso mere, daca una canta frumos si cealalta te face sa iti pui mainile la urechi, daca una alearga precum un atlet si cealalta se impiedica din 2 in 2 pasi, fiecare copil e talentat la ceva!
Asa cum v-am zis copiii mei sunt foarte talentati la joaca! Si fiindca in ultima vreme se joaca atat de frumos impreuna, prietenii copiilor fericiti de la elcokids.ro le-au trimis un cadoul perfect pentru ele: un set de instrumente muzicale pentru ca bucuria de a se juca impreuna sa se auda la propriu.
Si fiindca elcokids are jucarii de la branduri cu renume, instrumentele fetelor sunt marca Little Dutch, o marca olandeza pe care o iubim inca de cand cautam jucarii pentru bebelusi. De ce? Fiindca jucariile de la Little Dutch sunt deosebite prin designul minimalist si totusi atat de frumoase. Avem atat plusuri cat si jucarii din lemn de la ei si in afara de faptul ca le-am folosit la ambii copii si au ramas in stare buna sunt genul acela de jucarii de care cei mici nu se plictisesc. Noi dam multe din jucariile cu care nu se mai joaca fetele altor copii, dar pe cele de la Little Dutch n-am avut curaj sa le dau fiindca atat Nati cat si Ami inca le cauta prin cosurile cu jucarii.
Din cutia de la elcokids, Natalie si-a ales chitara iar Amelie flautul pentru copii si desi le-au mai schimbat intre ele, preferata fiecareia nu s-a schimbat. Natalie isi adora chiatara roz de lemn, a luat-o cu ea si la hub-ul unde merg pe perioada vacantei ca sa le-o arate prietenilor, iar Ami isi iubeste fluierasul roz atat de mult incat nu l-a luat cu ea la Hub ca sa nu cante si alti copii cu el fiindca au „alti microbi” :).

Nu stiu daca din poza va puteti da seama cat sunt de frumoase jucarioarele astea roz! Au venit atat de frumos impachetate, sunt vopsite impecabil, nu miros decat a lemn, sunt finisate perfect, iar designul pare ales de un copil fiindca doar un copil le putea face atat de dragalase. Stiu ca prea suna a lauda, dar pur si simplu sunt perfecte! Fetele nu au luat niciodata lectii de chitara sau pian, dar se descurca de minune sa cante Oac-oac diri-diri-dum acompaniindu-se de noile lor instrumente.

Elcokids e un magazin online pentru copii de unde puteti comanda cam tot ce-i trebuie unui copil – de la patut si carucior, incaltamintea perfecta, plusuri, papusi sau jucarii pentru bebelusi, pana la ochelari numai buni pentru cei mai mici ochisori. Alaturi de Little Dutch pe elcokids gasiti si alte branduri de jucarii cunoscute pentru calitatea lor precum papusile Llorens, mingile Waboba, papuceii Rose et Chocolat ochelarii de soare Shadez, minunatii pentru bebelusi de la Dolce sau produsele de la Orange Tree Toys.
Ii gasiti si pe facebook – elcokids – unde va asteapta cu vesti despre promotii sau concursuri tentante.
Impreuna cu Natalie si Amelie le multumim celor de la Elcokids pentru cadou! Ne plac pana in Olanda si inapoi! 🙂

Cu muzica in surdina(fiindca au inchis usa la camera lor),
MamiFlorentina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *