pjshoes.ro – cei mai cool papucei pentru 1 zi de scoala

Mai e tare putin pana incepe scoala. Temele sunt gata, penarele echipate, ghiozdanele pline cu amintiri din vacanta, hainutele frumos calcate asteapta pe umeras, iar pe hol pantofiorii preferati. Natalie va pasi cu emotie spre clasa intai, iar Amelie spre grupa mijlocie.
-Va e dor de scoala si de gradinita?
-Da! (in cor)
-De ce?
-Fiindca imi e dor de doamna!(Ami)
-Iti place de doamna ta mult?
-Da!
-De ce?
-Fiindca are ruj!
-Aha! Am si eu, dar nu prea imi pun ca imi vine sa va pup des si nu vreau sa va las stampilute pe bolfici!
-Doamna are alt fel de ruj fiindca desi ne pupa nu ne lasa stampilute!
-Dar tu Nati, de ce esti nerabdatoare sa inceapa scoala?
-Ca sa il vad pe Rares!
(febletea ei)
-Dar l-ai tot vazut pe Rares toata vara!
-Da, dar la scoala il vad mai mult!

Pentru ca inceputul scolii e atat de important pentru ele am avut grija ca tinuta lor sa fie perfecta din cap pana in picioare! Mai ales picioare fiindca in prima zi de scoala se va merge cu emotii, se va tarai ghiozdanul, se va topai, se vor face piruiete cu rochitele noi, se va alerga spre Doamna.
Pantofii nostri din prima zi de scoala sunt de la PJ Shoes, un magazin online de incaltaminte din piele pentru copii. Gasiti aici toata gama de papuceii pentru cei mici – de la sandalute, la pantofiori barefoot, balerini frumosi, ghetute, apreschiuri sau pantofi sport. Modele pentru toate gusturile, de la cei mai simpli pana la pantofiori colorati cu diverse aplicatii sau desene haioase. Papuceii PJ Shoes sunt fabricati in Romania, se livreaza din stoc in 24H, au cel mai bun raport calitate-pret, retur gratuit si consiliere telefonica pentru alegerea numarului corect.
Jos palaria pentru profesionalismul celor de la PJ Shoes! Pur si simplu pentru ei conteaza ca fiecare client sa fie multumit. Atat de interesati sunt de acest aspect incat m-au sunat ei sa ma intrebe daca am primit coletul si daca fetelor le vin si le plac.
Site-ul pjshoes.ro este foarte bine gandit si foarte usor de utilizat. Idiferent ca accesati site-ul de pe telefon sau de la calculator, gasiti aici poze mari si clare, detalii importante despre papuceii selectati, un ghid de marimi ca sa stiti ce numar poarta micutul dvs., o rubrica dedicata papuceilor la reducere, numar de telefon pentru contact si comenzi, detalii si fotografii despre fabrica in care este facuta incaltamintea. Papuceii PJ Shoes au si pagina de facebook, aceasta – PJShoesRO – aici gasiti recenzii, fotografii cu micii clienti si papuceii preferati, produse nou lansate, concursuri si oferte.


Nati a primit de la PJ Shoes o pereche de tenisi din piele de culoare roz, cu sireturi groase si frumoase si mult sclipici. Fiindca noi inca suntem in vacanta la mare si ieri seara am iesit la plimbare pe plaja, atat Natalie cat si Amelie s-au incaltat cu noii papuceii. Am alergat prin nisip, s-au cocotat pe scaunele de la terasa de pe plaja si apoi i-au lasat pe mal ca sa nu ii ude in timpul sesiunii de balaceala. La intoarcere i-au scuturat bine si i-au sters cu servetele de bebelus ca sa fie curati luni cand merg la scoala si la gradi.
Pantofiorii primiti de Ami sunt o pereche de balerini din piele de culoare verde fistic cu 3 floricele dragute, talonet moale, talpa flexibila si inchidere tip velcro. Amelie a fost foarte incantata de sideful pantofiorilor:
-Mami pantofii mei sunt de printese, nu? Uite cum stralucesc!
-Sigur ca da, doar printesele poarta asemenea pantofiori!
Ambele perechi de pantofi sunt putin spus frumosi, arata chiar mai bine decat in fotografii. Sunt comozi, bine lipiti, miros a piele, au talpa flexibila si, ma repet, sunt produsi cu drag in Romania.












Multumim PJ Shoes ca iti pasa de piciorusele mici si neastamparate ale puilor nostri, multumim ca ati ales sa fabricati incaltaminte in Romania, desi ar fi fost mai simplu sa o aduceti cu containerul din alte parti, multumim ca va pasa si ca, asa cum am gasit scris in descrierea PJ Shoes v-ati ales ca si misiune sa-i faceti pe cei mici sa zambeasca, nu vreun record la numarul de papucei vanduti.

In asteptarea noului an scolar cu cei mai dragalasi si comozi pantofiori,
MamiFlorentina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *