In vacanta cu rulota si AraToys

Vineri am ajuns acasa dupa o saptamana minunata prin Ardeal. A fost prima noastra vacanta cu rulota si, dupa spusele celor mici, cea mai frumoasa saptamana din viata lor. Le-a placut mult ideea unei case pe roti, faptul ca au vazut atatea locuri minunate intr-un timp atat de scurt si(cred ca in primul rand) le-au placut jucariile noi de la AraToys pe care le-au gasit in portbagajul camperului.
Am desfacut cutia de la Aratoys la Oradea, intr-un cadru de vis, mai exact intr-o livada scaldata in lumina soarelui, cu niste banci vechi aduse parca acolo dintr-un muzeu. Aici am campat 2 zile si ne-am jucat mult pe-afara, am mancat mere si nuci bio, am facut un foc de tabara si ne-am initiat in tainele make-upului cu o super jucarie de la Zapf Creation – un cap de papusa pentru coafat si machiat. Natalie si Amelie nu au mai avut pana acum o trusa de machiaj pentru copii, asa ca bucuria a fost maxima. Au desfacut papusa si s-au minunat de cat este de frumoasa, m-au chemat sa ii ating parul moale si genele lungi apoi s-au pus pe infrumusetat. Setul contine 24 de accesorii numai bune de transformat papusa intr-o zeita – o trusa cu farduri care pot fi folosite pentru ochi, buze sau obraji, un aplicator moale, o perie pentru parul auriu al papusii, multe-multe mici abtibilduri, decoratiuni pentru rochia papusii si mai multe accesorii pentru par. Pentru ca am citit in carticica produsului ca trusa de makeup poate fi folosita si de micile printese si fiindca am incredere totala in produsele Zapf Creation, le-am spus fetelor ca se pot machia si ele putin. Doar atat le-a trebuit – toata vacanta au fost cu fard la ochisori!

O alta jucarioara frumoasa care le-a tinut ocupate pe fete cat am fost in vacanta a fost un joculet tare simpatic de la ravensburger – Lotti Karotti. Nati a invatat sa citeasca si i-a placut tare mult denumirea jocului. Ravensburger este o marca renumita pentru puzzle-urile si jocurile de societate de calitate premium. Judecand dupa Lotti Karotti va garantez ca intradevar Ravensburger face doar jucarii de calitate. Pornind de la ambalaj, la micutele figurine in forma de iepurasi, la cartonasele cu simboluri „iepuresti”, pana la dealul iepurasilor cu o capcana si un morcov urias in varf. Jocul poate avea 2, 3 sau 4 participanti si regulile sunt foarte simple – fiecare participant isi alege o culoare si primeste 4 iepurasi in culoarea aleasa; odata impartiti iepuroii, fiecare va trage cate un cartonas si va inainta pe colina verde atatea „tup-uri” cat scrie pe cartonas. Fetele se amuzau teribil cand un iepuras ajungea in gaurica-capcana. Castiga participantul care isi duce toti iepurasii in varful dealului. Mi-a placut foarte mult ca pe cutie scrie ca jocul este potrivit pentru participanti de la 4 la 99 de ani, adica e numai bun de jucat, nu doar cu prietenii, parintii sau bunicii, ci si cu stra-stra-bunicii. Vi-l recomand pentru zilele ploiase de toamna care urmeaza si care va vor tine mai mult in casa cu prichindeii, e un joc aducator de veselie.

Daca va place joculetul cu iepurasii de la Ravensburger va invit sa-i urmariti si pe pagina de facebook RavensburgerRomania sau de Instagram – ravensburger_romania pentru mai multe impresii si fotografii.

Nu va puteti imagina ce zarva s-a creat in livada noastra rupta parca din Rai, cand fetele au ajuns la cutiile albastre – „Ura, Playmobil!!!”. Natalie si Amelie au crescut cu omuletii Playmobil, asa ca s-au bucurat enorm sa gaseasca in cutia de la AraToys eroii din Playmobil-Filmul. Le-am povestit putin despre film si am descoperit impreuna cum le cheama pe personaje – Marla, Del, Rex, Charlie, Vikingul, Maximus sau Sven, un robotel simpatic si un calut inaripat. Acesta din urma a devenit imediat preferatul lui Amelie si nu s-a mai despartit de el toata vacanta. Noua ne-a placut cel mai mult cum au reactionat animalele de la zoo la vederea micului calut cu aripi roz. Toate au venit mai aproape de geam sau de gardut ca sa il cerceteze, sa il miroase sau sa il atinga. A fost surprinzator pentru noi si fascinant pentru Ami sa vada cum animalutele vor se se joace cu calutul ei.

Eroii din filmul Playmobil le-au dat fetelor chef de fugareala si harjoneala. S-au fugarit si s-au „amenintat” cu sabia micuta a lui Sven si cu toporasul Vikingului Galben spre amuzamentul si incantarea noastra. Ne e tare drag sa le vedem jucandu-se impreuna, si cum am avut noroc de vreme buna si am stat mult pe afara, jocul lor de-a eroii in jurul rulotei ne-a placut maxim. Stati linistiti „armele” de la Playmobil sunt inofensive, aducatoare doar de zambete si gadileli. Eu le urmaresc pagina de facebook Play’N Fun si sunt incantata de filmuletele cu figurinele Playmobil. Deseori le chem pe fete sa le arat cate o figurina sau un set care il au si vad cum se lumineaza sa isi recunoasca jucarioara.
Filmul Playmobil s-a lasat in Romania de curand si are tot ce ii trebuie unui film ca sa devina filmul preferat al micutilor vostri – o poveste cu final fericit care ne invata sa nu renuntam niciodata, multe scene pline de umor si multi, multi eroi. Copiii sunt fascinati de personajele din filme sau desene animate cu care se pot juca, iar Playmobil a transpus in jucarii toate personajele filumului si le gasiti aici – jucarii Playmobil Movie, noi ii vom colectiona pe toti ca sa putem reproduce scene din film la noi acasa.

Multumim mult AraToys – ne-ai facut o surpriza minunata si o vacanta cum nu se putea mai frumoasa!
Cu drag de copilasi veseli si jucausi,
MamiFlorentina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *