Tones and I, sau cum mi-am gasit artistul favorit la 34 de ani

Recunosc, cultura mea muzicala e pe minus, nu fac deosebire intre Vivaldi si Beethoven, ce se aude la radio e suficent pentru mine, dansez pe ce se canta indiferent de gen, ca sa nu va mai zic ca la dus cand „ratustele mele”… pe scurt imi place muzica dar nu am avut niciodata un artist preferat pana luna trecuta. Alex a venit de la sala fredonand un cantec:
-Ce canti?
-Hai sa vezi!

Deschide computerul si scrie „Tones and I – Dance Monkey”. Mi s-a facut pielea de gaina si un sentiment ciudat m-a incercat atunci – mi-a placut mai mult ca orice melodie pe care am ascultat-o vreodata. A fost dragoste(muzicala) la prima ascultare! Imi plac toate cantecele ei, imi plac versurile si povestea ei! O iubesc!
Si fiindca doar o viata avem si un artist favorit – in primavara voi merge cu Alex in primul turneu Tones and I in Europa, inca nu ne-am hotarat daca va fi in Germania sau in Anglia, dar abia astept sa o ascult live!
Credeam ca oamenii isi „seteaza” prin adolescenta pasiunile – unii iubesc cartile, altii muzica, altii computerele, animalele sau plantele. Adolescenta mea a fost ocupata doar cu Alex, apoi anii urmatori cu Alex si minunile noastre… credeam ca randuiala pentru mine e configurata deja – dar uite ca nu e niciodata prea tarziu pentru pasiuni care iti fac inima sa bata mai tare! Mi-am descoperit artistul preferat, ma intreb ce mai urmeaza?!

Dancing monkey,
MamiFlorentina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *