Am încercat noul șampon L’Oreal Elseve Low Shampoo Total Repair 5

Știți deja ca imi place L’oreal pentru parul meu! Sunt mare fana a produselor profesionale L’Oreal pe care le comand online, dar când am aflat de un șampon 3in1 mi-am zis ca trebuie sa-l testez. Îmi place sa am grija de parul meu, îl răsfăț cu șampon de calitate, la fel cu cel mai bun balsam, îl vopsesc doar la salon, îl mângâi cu ulei înainte de pieptănatul cu peria electrica, dar trebuie sa recunosc ca nu am timp și pentru tratamente… asa ca mi s-a părut geniala oportunitatea de a-i face tratament la duș.
Nu va mai țin în tensiune – îmi place mult șamponul, încă nu știu dacă mai mult decât cel profesional, dar îmi place. Multa lume se plânge ca nu face spuma, eu nu am avut nici o problema cu asta, obișnuită de la gama Professionnel care nu face spuma ca șampoanele obișnuite… ma spal pe par nu spăl vase, dacă îmi curata si îngrijește parul nu am nevoie de spuma. Gândiți-vă la șampoanele pentru bebeluși, nu fac atât de multa spuma, dar perișorul lor rămâne curat și parfumat.
Mai bârfește lumea ca e nevoie de o cantitate prea mare de șampon si astfel se termina prea repede recipientul! Lumea vorbește prostii! Sunt sigura ca cine a făcut afirmațiile acestea nu a încercat sa folosească o cantitate obișnuită de șampon ci din cauza ca nu „se vedea” spuma a tot adăugat șampon! Nu e nevoie de o cantitate mai mare, eu am parul lung și folosesc aceeași cantitate de L’Oreal Elseve Low Shampoo ca la orice alt șampon. Aveți încredere, spălați normal, lăsați sa acționeze cat va spălați pe restul corpului, mai numărați pana la 10(glumesc!) și parul e gata. Ștergeți parul frumos, tapetând nu frecând, asta știu de la salon, parul e sensibil, îl deterioram dacă insistam cu prosopul, apoi e gata de uscat, aranjat și de furat priviri admiratoare.
Parului meu i-a plăcut noua gama, am început cu Total Repair 5, dar sunt curioasa sa testez și cel pentru par colorat sau cel pentru nutriție intensiva.
Menționez ca acest articol NU este o reclama, nu-i treaba mea sa promovez șampoanele L’oreal, doar merita sa ii laud!

Răsfăț pentru par!
MamiFlor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *