Sunt chioară și mega bogată :))

Cam asta ai crede daca mi-ai deschide inboxul! 🙂
Adresa mea de email e tare veche, asa ca in timp am tot adunat pe-aici tot felul de dubiosenii care ma amuza teribil, asa din titlu fiindca nu am curaj sa le deschid!
Astazi, spre exemplu, am sters un email care ma asigura ca vedere imi va reveni instant cu nu stiu ce picaturi de ochi. Nimeni din familia noastra nu poarta ochelari, nu merge constant la controale oftalmologice – doar la piata dupa morcovi – asa ca habar nu am de unde or fi tras „ei” concluzia ca nu vad bine! 🙂
Unul altul prin care cineva cu nume dubios si o engleza si mai dubioasa imi propunea sa primesc o donatie de cateva milioane de dolari. Nu i-am raspuns fiindca sunt o persoana modesta si prefer sa raman asa. Totusi daca cineva vrea sa primeasca „meleoanele” in locul meu, dati-mi adresa de email, intalati-va un antivirus bun si eu va fac un forward. 🙂
Am mai primit un email intererant, ca sa ii zic asa, despre o doctorie pentru o marire de cuc. Ma gandesc ca o fi vorba de ceva care se dizolva si pe care eu sa i le fi pus sotului in cafea, desi nu tin minte sa ma fi plans vreodata de dimeniunile omului. Nu l-am deschis ca sunt destul de pudica si nu am vrut sa vad detalii despre eficienta medicamentului minune.
Tot azi am primit un email despre pilote la reducere. Cineva pare ca l-a auzit de sotul meu reprosandu-mi ca ii trag toata plapuma seara. Pe acesta chiar am fost tentata sa-l deschid fiindca urmeaza ziua lui si cred ca o plapuma mai mare i-ar place mult!!! Fix ca oala aia minune de am primit-o de Craciun!
In rest multe email-uri de la site-urile de jucarii – pe acestea mi le asum in totalitate si chiar le deschid si le las deschise ca sa prospectez cum sta „iubi” cu banii si cu rabdarea… si nu sta bine:
„Sper ca nu mai comanzi alte jucarii!!!”. Daca aveti, deci, prin email cursuri sau carti pe tema „Cum sa-ti convingi sotul sa te lase sa comanzi mai multe jucarii” va rog sa imi faceti un redirect!

In concluzie daca vreodata imi spargeti emailul va rog sa nu va faceti o parere gresita despre mine sau despre sotul meu… si sa nu imi stergeti mail-urile cu ofertele la jucarii! 🙂

PS – daca totusi vrea cineva oferta la doctoria de marit cuculetul, lasati-mi emailul si va fac un redirect :))

Florentina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *