Cele mai cool jucarii pentru cadoul de Iepuras – noile seturi LEGO!

Incep cu o veste super-buna: intre 07.- 09.04.2003 pueteti cumpara jucariile LEGO Friends, LEGO DUPLO, LEGO Creator, LEGO Clasic su LEGO Disney de pe eMAG cu 15% reducere folosind codul – extralego!

Eu ma declar fascinata de noile seturi LEGO, iar fetele sunt atat de incantate incat inca nu vor sa le mute de pe birou acolo unde le-au construit desi au cam 1 luna de cand le-au primit in urma inscrierii in proiectul TRND. Daca nu v-ati inscris anul acesta va sfatuiesc sa va inscrieti aici trnd pentru urmatoarele proiecte LEGO!

De ce imi plac atat de mult noile jucarii LEGO? fiindca au elemente foarte cool pentru pitici – telefoane, scootere, trotinete cu casca cu tot, birouri faine, paturi care se strang, locuri secrete, accesorii minunate pentru micile figurine care, apropo, sunt imbracate tare fain. Imi mai place mult ca au introdus intre personaje copii si animale cu diferite dizabiloitati – e o miscare pentru care eu ma inclin – daca tot sunt jucarii de rol – atunci sunt perfecte si pentru invatat empatia!

Sa va mai zic ca jucariile astea mici si cool sunt perfecte de pus in buzunar pentru cand mergeti seara la restaurant, pentru zborurile lungi si plictisitoare sau in penar pentru pauzele distractive de la scoala? Nu va mai zic, sigur stiti deja. Eu am mereu in poseta cateva figurine #LEGO pentru situatii de „urgenta” :))

Profitati de codul de reducere valabil pe eMAG si umpleti cosul urecheatului cu un set LEGO, cei mici vor fi tare incantati!

Spor la joaca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *