Ultima zi din an!

Ma gandesc la anul ce se incheie si nu pot decat sa fiu recunoscatoare – tot ce mi-am dorit pentru 2017 s-a implinit! Poate si fiindca nu mi-am dorit decat un singur lucru: sa fim toti patru sanatosi!
De cand am puii rugaciunea mea din fiecare seara e foarte succinta – Multumesc! si Te rog sa ne tii Doamne sanatosi! Am ajuns sa cred ca Doamne-Doamne e asemeni unei super vedete, o vedeta foarte ocupata, care desi vrea sa tina legatura cu fanii, nu are timp, asa ca le raspunde doar celor care ii scriu scrisori mai scurte. De mine, iata, a avut timp!
Cred, de altfel, ca restul lucrurilor pe care le vrem, nu sunt dorinte, nu avem nevoie de nimic magic sau Divin ca sa le obtinem, doar de perseverenta. Fie ca e vorba de lucruri materiale, abdomen plat, o relatie mai buna cu soacra, o vacanta la Paris, etc. toate le putem obtine daca ne dam putin silinta, daca suntem optimisti si daca ni le dorim suficient de mult incat sa nu renuntam la ele in cursul procesului de obtinere.
Asa dar de la Noul An imi doresc un bis la 2017, adica doar sa fim sanatosi… restul se face/cumpara/rezolva/gaseste/etc.

La multi ani cu sanatate! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *