O parere sincera despre Philips Lumea – Epilator IPL

Mi-am cumparat Philips Lumea acum 2 ani desi eram sceptica. Un an a stat cumintel in dulap fiindca alaptam. Ar fi bine sa stii ca aparatul este contraindicat daca esti insarcinata sau alaptezi. Deasemenea daca ai varice sau probleme cu circulatia periferica. Toate aspectele acestea le gasiti in manualul aparatului de epilat. Probabil ca le puteti citi si pe pagina producatorului.
Dupa ce am incheiat cu alaptatul l-am scos de la naftalina si l-am pus la treaba!
O sedinta la 2 saptamani, nu mai devreme, nu mai tarziu! Atentie aparatul trebuie incarcat inainte, deci daca maine ar trebui sa il folositi, nu uitati sa il puneti in priza din timp.
Eu l-am folosit pentru picioare, brate si zona inghinala.
Dupa primele patru sedinte au aparut rezultate notabile. Par din ce in ce mai putin.
Dupa 12 sedinte parul a disparut aproape de tot, mai putin pe brate… Ma asteptam la asta. Parul de pe brate e foarte blond si fin si asa cum scrie si in cartea aparatului pentru astfel de par producatorii nu garanteaza rezultate excelente.
Picioarele si zona intima arata acum perfect! Cateva firicele mai rasar din cand in cand, probabil ca daca as mai folosi aparatul le-ar rapune si pe ele, dar sunt prea putine asa ca la rezolv cu lama. Aparatul l-am parcat din nou in dulap… sper pentru totdeauna!
Cum au fost sedintele? Nedureroase si rezonabil de lungi, cam 30 de minute. Probabil ca daca as fi fost mai meticuloasa ar fi fost nevoie de mai putine sedinte, dar cu 2 copii mici timpul pentru frumusete e oarecum limitat.
Eu ma declar multumita si chiar imi e rusine ca am fost sceptica in legatura cu rezultatele. Chiar mi se parea de domeniul sf-ului sa poti indeparta definitiv parul din zonele nedorite. Totusi iata ca se poate!

In concluzie Philips Lumea chiar functioneaza! Mentionez ca acest post nu este nici un fel de reclama!

Spor la defrisat! 🙂

PS – fata de acum 2 ani cand mi-am cumparat eu aparatul preturile au scazut considerabil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *